website creation software

verkiezingen 2022


Op 16 maart 2022 wordt er weer gestemd voor de gemeenteraad
in Hardinxveld-Giessendam. Gewoon Lokaal is het verkiezingsprogramma van de T@B, waarin de toekomst van Hardinxveld-Giessendam centraal staat zonder de bemoeienissen van de Haagse politiek.


Onze kandidaten

Elke week zal een kandidaat zich voorstellen op deze site.

Mijn naam is Ellen Both

Op de achtergrond al jaren als T@B lid actief voor de activiteiten commissie. Ik voel me ontzettend betrokken bij deze lokale mooie partij. En ik volg de maatschappelijke en politieke en bestuurlijke ontwikkelingen die onze partij verder helpen.

Ik ben een bruggenbouwer en weet mensen enthousiast te krijgen door met onze inwoners te praten

Als ik kijk wat de T@B allemaal bespreekbaar maakt, en voor elkaar gekregen heeft dan ben ik daar trots op. Ik wil me namens de T@B graag inzetten voor de belangen van de inwoners van ons mooie dorp. 

Mijn naam is Marian Slagboom-Groeneveld en als medeoprichter ben ik vanaf dag één betrokken bij onze lokale partij T@B. Onze oprichting loopt parallel met de geboorte van mijn dochter, waar in 2005 en 2008 nog twee zonen op volgden.
Naast het (sociale) gezins-leven ligt ondernemerschap mij nauw aan het hart.
Mijn onderneming Gastouderbureau Kinderoase is dan ook al ruim 23 jaar actief in de regionale kinderopvang. Maatschappelijk ondernemen, zoals wij ook in de kinderopvang beogen, boeit me mateloos.
De gemeentelijke beslissingen en uitvoering van wetgeving, die onlosmakelijk met kinderopvang verbonden is, maakt dat ik ook de politiek een interessant en zinvol speelveld vind voor ons als burgers. Binnen de T@B hoop ik met mijn kennis en ervaring de medemens, maar ook de verenigingen, de detailhandel en het (maatschappelijke) bedrijfsleven zo breed mogelijk te vertegenwoordigen. 

Ik ben Henry van Helden, Al meer dan 20 jaar werkzaam bij Damen Shipyards in Gorinchem. Ook ben ik al 7 jaar 4 uur per week lasdocent bij een avondschool in Gorinchem. Fractie en steunfractie leden zijn namens de T@B actief voor onze mooie locale partij. In die functie worden we ook gezien als ‘visitekaartje’ van de partij. Bovendien brengen we onze persoonlijke eigenschappen mee. Op die verschillende gebieden zijn bepaalde competenties – kennis, vaardigheden, eigenschappen – nodig. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen

Ik ga graag de verbinding aan om aan de basis te staan van mooie besluiten. Een belangrijk thema voor mij is de verbinding tussen de inwoners in ons dorp met respect voor elkaar: We hebben elkaar nodig en kunnen nog beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Dat merk ik bij verschillende onderwerpen die langs komen aan onze vergadertafel van de T@B Stemmen is nadenken en nadenken is stemmen op de T@B. 
Onze verantwoordelijkheid willen nemen, op een ambitieuze maar tegelijkertijd ook realistische manier die dicht bij onze inwoners staat. 

Ik ben de nieuwkomer in de plaatselijke politiek. Van origine docent wiskunde en economie en iemand die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt en heel erg begaan is met onze jeugd.
Sport staat bij mij hoog in het vaandel: het verbroedert. Ik ben dan ook voorstander van meer geld en faciliteiten, maar wel doordacht, voor welke vereniging in Hardinxveld dan ook.
Ik vind ook dat het afgeven van bouwvergunningen van woningen voor Hardinxvelders sneller mag verlopen. De financiën van Hardinxveld moeten op orde zijn en eventuele overschotten moeten goed gereserveerd of teruggegeven worden aan onze inwoners. De gemeente is er voor ONS en niet andersom. Stem T@b als je dit ook vindt! 

De T@B is trots op ons dorp, trots op onze jeugd.
Onze jeugd heeft de toekomst, trots op onze ouderen, die ons gebracht hebben waar we nu staan met ons dorp.
Trots op onze zorgmedewerkers, die er altijd voor ons zijn en nu vooral in deze Covid tijd, eigenlijk trots op iedereen in ons dorp.
Wilt u dat deze TROTS behouden blijft voor ons dorp, stem dan op 14 15-en 16 maart 2022 op de T@B, de enige en echte lokale partij in ons dorp.
De T@B is er immers voor iedereen, niemand uitgezonderd 

Laat de stem van de jongeren niet verloren gaan!
De gemiddelde leeftijd in de huidige gemeenteraad is ruim 50 plus. Ik wil er voor de periode 2022 – 2026 graag voor zorgen dat die gemiddelde leeftijd flink omlaag gaat en de stem van de jongeren in de raad niet verloren laten gaan.

Ik snap dat veel mensen van mijn leeftijd zeker de lokale politiek niet interessant vinden. Maar, een betaalbare starterswoning, goede sportvoorzieningen in de buurt of de mogelijkheid hebben om dichtbij huis naar de kroeg te kunnen - dat is wat we als jonge inwoners van Hardinxveld-Giessendam wel interessant vinden.
De landelijke politiek gaat dat niet voor je regelen, de lokale politiek wel.

Stem 16 maart T@B!  

Sinds september 2007 ben ik woonachtig in BovenHardinxveld. In 2017 ben ik met de lokale politiek in aanraking gekomen. Na 20 jaar in de energiewereld te hebben gewerkt als Accountmanager, werk ik momenteel in de keukenbranche als afroeper, besteller en tekenaar van keukens.

De Transparante partij voor Algemeen Belang ( T @ B) is een echte lokale partij, zonder verbinding met een landelijke partij. Hierdoor zijn wij vrij in onze keuze betreft de uitvoering van ons partijprogramma en kunnen wij ons puur richten op wensen van inwoners uit HardinxveldGiessendam. Wij zijn dus niet rechts, niet links en niet midden, maar een partij die er voor iedereen is, onafhankelijk van cultuur, afkomst of geloofsovertuiging. 

Als geboren en getogen Hardinxvelder ben ik sinds 2011 actief als raadslid voor onze partij, T@B! Een partij waar ik mij bij thuis voel en die staat voor de lokale belangen. In het dagelijks leven ben ik HR & Payroll manager. Deze rol heb ik vanaf 1981 in diverse sectoren en verschillende bedrijven mogen vervullen. Momenteel doe ik dit bij de MSO Group, een slopersbedrijf in Rotterdam. Naast mijn werk en mijn politieke hobby, ben ik penningmeester van de VvE binnen het appartementen-complex waar ik samen met mijn Ellen woon. Ja, inderdaad, cijfertjes zijn mijn ding! Dus binnen de T@B -fractie houd ik mij bezig met portefeuilles en onderwerpen waar het op cijfers aankom.
Zo, hopelijk heeft u nu meer beeld bij mijn persoontje 

In het dagelijks leven ben ik adviseur Facilitaire Zaken bij de Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid, ben getrouwd en heb twee geweldige kinderen.
Waarom T@B? De T@B is er voor iedereen. We zijn niet links of rechts maar een echte dorpspartij. De T@B is niet alleen 2 maanden voor de verkiezingen zichtbaar maar zijn dat 4 jaar lang. We staan op allerlei plekken waar onze inwoners zijn en gaan regelmatig ‘on tour’ met onze T@B-caravan.
De T@B zit in mijn hart. Sinds de oprichting ben ik al betrokken bij deze partij. Dé enige lokale partij van ons mooie dorp Hardinxveld-Giessendam. Ik ben trots dat ik namens deze geweldige partij fractievoorzitter mag zijn. Ik ben hier geboren en getogen en daarmee ook echt betrokken bij alles wat ons dorp te bieden heeft.

De T@B is en blijft ‘GEWOON LOKAAL’. 

Ik ben er voor Hardinxveld-Giessendam, omdat ik vind dat we landelijke problemen niet lokaal mogen maken. Dus politiek dicht bij huis, zonder Haagse bemoeienis. Doen wat nodig is voor nu en voor de toekomst van Hardinxveld-Giessendam.

Omdat ik dicht bij de mensen sta, daarom is maatwerk mogelijk, dat moeten we dan ook doen! Het maakt juist de lokale politiek anders en onderscheidend tot de landelijke politiek. En nee, we kunnen niet alles, maar ik ga er de komende 4 jaar wel weer alles voor doen, doen wat nodig is voor het algemeen belang in Hardinxveld-Giessendam!

Mobirise
Adres

Rivierdijk 97
3372 BJ Hardinxveld-Giessendam

Contacten

secretariaat@tabhg.nl       Telefoon 06 - 21 68 23 74