free site templates

verkiezingen 2022


Op 16 maart 2022 wordt er weer gestemd voor de gemeenteraad
in Hardinxveld-Giessendam. Gewoon Lokaal is het verkiezingsprogramma van de T@B, waarin de toekomst van Hardinxveld-Giessendam centraal staat zonder de bemoeienissen van de Haagse politiek.


Onze kandidaten

Elke week zal een kandidaat zich voorstellen op deze site.

Mijn naam is Ellen Both

Op de achtergrond al jaren als T@B lid actief voor de activiteiten commissie. Ik voel me ontzettend betrokken bij deze lokale mooie partij. En ik volg de maatschappelijke en politieke en bestuurlijke ontwikkelingen die onze partij verder helpen.

Ik ben een bruggenbouwer en weet mensen enthousiast te krijgen door met onze inwoners te praten

Als ik kijk wat de T@B allemaal bespreekbaar maakt, en voor elkaar gekregen heeft dan ben ik daar trots op. Ik wil me namens de T@B graag inzetten voor de belangen van de inwoners van ons mooie dorp. 

Mijn naam is Marian Slagboom-Groeneveld en als medeoprichter ben ik vanaf dag één betrokken bij onze lokale partij T@B. Onze oprichting loopt parallel met de geboorte van mijn dochter, waar in 2005 en 2008 nog twee zonen op volgden.
Naast het (sociale) gezins-leven ligt ondernemerschap mij nauw aan het hart.
Mijn onderneming Gastouderbureau Kinderoase is dan ook al ruim 23 jaar actief in de regionale kinderopvang. Maatschappelijk ondernemen, zoals wij ook in de kinderopvang beogen, boeit me mateloos.
De gemeentelijke beslissingen en uitvoering van wetgeving, die onlosmakelijk met kinderopvang verbonden is, maakt dat ik ook de politiek een interessant en zinvol speelveld vind voor ons als burgers. Binnen de T@B hoop ik met mijn kennis en ervaring de medemens, maar ook de verenigingen, de detailhandel en het (maatschappelijke) bedrijfsleven zo breed mogelijk te vertegenwoordigen. 

Ik ben Henry van Helden, Al meer dan 20 jaar werkzaam bij Damen Shipyards in Gorinchem. Ook ben ik al 7 jaar 4 uur per week lasdocent bij een avondschool in Gorinchem. Fractie en steunfractie leden zijn namens de T@B actief voor onze mooie locale partij. In die functie worden we ook gezien als ‘visitekaartje’ van de partij. Bovendien brengen we onze persoonlijke eigenschappen mee. Op die verschillende gebieden zijn bepaalde competenties – kennis, vaardigheden, eigenschappen – nodig. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen

Ik ga graag de verbinding aan om aan de basis te staan van mooie besluiten. Een belangrijk thema voor mij is de verbinding tussen de inwoners in ons dorp met respect voor elkaar: We hebben elkaar nodig en kunnen nog beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Dat merk ik bij verschillende onderwerpen die langs komen aan onze vergadertafel van de T@B Stemmen is nadenken en nadenken is stemmen op de T@B. 
Onze verantwoordelijkheid willen nemen, op een ambitieuze maar tegelijkertijd ook realistische manier die dicht bij onze inwoners staat. 

Mobirise
Adres

Rivierdijk 97
3372 BJ Hardinxveld-Giessendam

Contacten

secretariaat@tabhg.nl       Telefoon 06 - 21 68 23 74